Type
Książki (3)
Author
Erdös, Zoltán (1)
Kijowski, Jacek (1)
Małgorzata Wiśniewska. (1)
Sikora, Tadeusz (1)
Trziszka, Tadeusz (1)
Wiśniewska, Małgorzata (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne (1)
Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego (1)
pod red. Jacka Kijowskiego i Tadeusza Sikory ; aut. Zoltán Erdös [et al.]. (1)
pod red. Tadeusza Trziszki. (1)
more
Language
polski (2)
Publisher
Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego, (1)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, (1)
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, (1)
Year of publishment
2003 (1)
2005 (1)
2009 (1)
Title
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego (1)
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa (1)
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa (1)
Series
Żywność, Jakość, Technologia (1)
Form and type
Książki (2)
Topic
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) (1)
Bezpieczeństwo żywności (2)
GHP/GMP (standard) (1)
Jakość produktu (1)
Jakość żywności (1)
Normalizacja (1)
Polska (1)
Przemysł (1)
Przemysł rolno-spożywczy (2)
Systemy informatyczne (1)
Żywność (1)
more
Genre:
Podręczniki akademickie (1)
Time of creation
1901-2000 (1)
1989-2000 (1)
2001- (1)
Field
Rolnictwo i leśnictwo (1)
Zarządzanie i marketing (1)
Voivodeship
lubelskie (1)
mazowieckie (2)
małopolskie (1)
opolskie (1)
podkarpackie (1)
podlaskie (1)
warmińsko-mazurskie (1)
zachodniopomorskie (1)
more